Design for Corporate Media

Iedere organisatie heeft een logo nodig met een professionele uitwerking van de corporate identity. BB-Go ontwerpt logo’s en huisstijlen. We passen deze toe op alle corporate uitingen, en geschikt voor alle media. Wij doen dit voor een breed aantal opdrachtgevers: van de overheid tot zelfstandig ondernemers. BB-Go verzorgt digitale presentatie en ontwerpt websites.

De corporate identity is daarbij de grondslag. Geen medium is zo belangrijk voor een organisatie als de online presentatie, en het is van belang dat identiteit en webpresentatie overeenkomen.

‘Wij geloven dat iedere organisatie een corporate identity nodig heeft die zichtbaar aansluit bij de kernwaarden van de organisatie.’


Bekijk onze meest recente opdracht voor Nordic Propeye:
corporate identity en website

Contact
We ontwerpen visuele presentaties voor organisaties en bedrijven. Informatief of verkoopondersteunend. De kernwaarden van de organisatie zijn daarbij leidend. Uitwerkingen vinden hun toepassing in elk medium, digtaal en print.

Bijvoorbeeld als roll up banner. Zoals deze interne presentatie voor het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat voor de Hannah Arendt workshop.

‘We leven in een tijd dat klanten en relaties op ieder moment contact willen kunnen leggen. Daar moeten je corporate media op inspringen.’


Contact
Om een informatief verhaal helder over te brengen, ontwerpen we Illustraties en infographics. We maken deze geschikt voor print, of voor digitale toepassingen, eventueel als animatie. Het is mogelijk interactieve lagen aan te brengen en de infographic te implementeren in een online presentatie.

De illustratie kan ook gewoon geprint worden, bijvoorbeeld op groot formaat.

Zoals deze infographic voor interne toepassing bij de gemeente Zoetermeer, over Maatschappelijk Verantwoord Inkopen.

'Het ontwerpproces van Macht en Moed laat zien dat kwaliteit ontspruit door werkelijk naar elkaar te luisteren. De ontwerper heeft een vorm weten te vinden die passend is bij de inhoud, en laat daarmee zien hoe belangrijk vorm is. Ook in ons ambtelijk werk.'


Erik Pool
Programmadirecteur Dialoog en Ethiek
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Contact
Ontwerp en opmaak van documenten, brochures, verslagen. Maar ook van magazines, advertenties en rapporten. We drukken het, of we printen het, voor uw specifieke doel.

We ondersteunen het ontwerp met fotografie, illustraties en infographics. We begeleiden de productie.

Zoals diverse jaarverslagen voor de gemeente Zoetermeer. Geprint in een beperkte oplage en tegelijkertijd ook geschikt voor online presentatie. Voor deze opdrachtgever ontwerpen we ook affiches, flyers, advertenties en banners.

De gemeente Zoetermeer waardeert ons als Sociaal Economisch Betrokken Onderneming (SEBO gecertificeerd).

‘BB-Go helped us getting the message across and introducing our products and services on all platforms.’


Stefan Lindgren, Talkpool

Contact
Als ondernemer starten met een webwinkel?

BB-Go ondersteunt u bij het opzetten van uw webshop. Als ondernemer zult u behoefte krijgen aan een professionele partner die u helpt met beeld en techniek. Simpelweg omdat u het al druk genoeg heeft. Terwijl u de focus houdt op de zakelijke kant, bieden wij een creatieve inbreng. Wij sparren met u over het beeldgebruik van stock materiaal of het maken van eigen beeld. Wij adviseren over uw merk-identiteit en helpen u met een uniforme uitstraling van uw online aanwezigheid. Aan BB-Go heeft u een partner die u helpt door te pakken na de livegang van uw webshop.

BB-Go
design for corporate media

Voorbeelden van producten voor onze opdrachtgevers:
logo’s, huisstijlen, websites, infographics, advertenties, magazines, rollbanners, illustraties, flyers, affiches, voertuigbelettering, fotowanden, correspondentiereeks, jaarverslagen, boeken, magazines, kranten, webshops.

‘Afbeeldingen van onze projecten verkopen het beste voor ons. BB-Go heeft dat duidelijk vertaald naar onze online presentatie.’


Paul Sips, Sips Beregeningstechniek

Contact

‘Wij visualiseren uw boodschap op unieke wijze voor u.’


Diana Vermetten, designer BB-Go

Contact
Diana Vermetten

BB-Go
design for corporate Media

Heeft opdrachten gedaan voor ondermeer:
Nordic Propeye, het Ministerie van Algemene Zaken, De Haagse Hogeschool, Productschap Tuinbouw, All About Tax, Sips Beregeningstechniek, het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, De Binnenbaan, Rijswijk Wonen, de gemeente Zoetermeer, Nevedi, Scheidingspunt Zoetermeer, Werkgevers Servicepunt ZHC, De Moes en Vos belastingadviseurs, Talkpool, La Scuola, Bije Vastgoed, Ment, Meerpunt, ATCB, Terra Management Group, de Tuinbouw Ondernemersprijs, GMP+ International, The Next Step Zoetermeer, het Ministerie van Defensie, Toegankelijkheidsraad Zoetermeer, GIST IT security services, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.